středa 4. prosince 2013

Jak to bude dál

Hezký večer,

odskočila jsem si k Vám od balení vánočních dárků. Také milujete ten pocit, který nastane když se obklopíte zlatými mašlemi, balícím papírem, horkým punčem a všemi těmi roztomilostmi pro nejbližší? Já si tyhle každoroční "směny v dílně Santa Clause" užívám naplno. Letos asi úplně nejvíc a to díky a kvůli Sárince. Nechci se už moc vyjadřovat k tomu nehezkýmu, co se dělo a stalo, ani to na blog nepatří a ikdyby patřilo, nechci to tady a nechci už ani žádný negativní články.

Tím se dostávám dál:-)
Dobrá zpráva je, že mám docela dost nápadů a inspirací v další tvorbě....dá se to tak nazvat? Ne ani přemoudřelá (tady) nechci být. Doufám, že Vás budou zajímat veganské i neveganské recepty(třeba taková domácí nuttella je úplně boží), články "Co nového jsem objevila v obchodech a bez čeho od teď (ne)můžu žít", tip na aplikaci Lippa Eggs do Vašich iphonů od Lipa Learning a bližší představení tohoto projektu, recepty na domácí kosmetiku a mnoho mnoho dalšího:)

Trošku složitější je, že teď u sebe nemám foťák a tablet nedělá moc pěkný fotky, proto si je zatím budu půjčovat a citovat :-( :-).

Mějte se krásně a užívejte adventu,
D.


www.vasevanoce.cz

  

4 komentáře:

  1. Krásný advent! Měj se moc krásně a budu ráda, když se na nějaký společný punč ozveš.

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že jsme se k blogu vrátily ve stejný čas :) a taky chystáš změny, jako já :) Už se těším na Tvoje nové články, i na Tebe :)

    OdpovědětVymazat
  3. VSE NEJLEPSI V NOVEM ROCE,AT SE VSE DARI.JAK SI PREJES,NEZAPOMEN NA SVE PRATELE A CTENARE,

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné svátky :)

    přejí

    http://lovingmamas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.:)

Šíření veškerého obsahu bez souhlasu autorky je přísně zakázáno. Kdo se proviní, bude odsouzen k věčným útrapám v ohni pekelném!