úterý 25. června 2013

Jablečný pudink

Odlehčená verze klasického pudinku plná jablíček. Vhodné i pro vegany :)



  • 3 středně velká jablka
  • 2 balení vanilkového pudinku
  • cukr podle chuti. Já dávám na jedno jablko jednu polévkovou lžíci cukru krupice.
  • 250ml vody


Jablka omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců, pokrájíme na malé kousky a dáme vařit. Oba pudinkové prášky rozmícháme ve 250ml vody a přidáme cukr. Když jsou jablíčka změklá (cca10-15min), přidáme pudink rozmíchaný ve vodě a necháme povařit.


Pozn. Malé tmavé částečky v pudinku nejsou smetí, ale kousky vanilkového lusku. Pudink s vanilkou prodává Dr.Oetker

4 komentáře:

Děkuji za každý komentář.:)

Šíření veškerého obsahu bez souhlasu autorky je přísně zakázáno. Kdo se proviní, bude odsouzen k věčným útrapám v ohni pekelném!