středa 1. května 2013

První máj

Zamilovaný prvomájový večer Vám všem,

doufám, že všichni zamilovaní dostali hubičku od své(ho) milé(ho) a Ti, kteří ne, si alespoň užili svátek práce a zaslouženě odpočívali.
Následující dny a týdny budu opět bohužel hodně časově vytížená, mám pro Vás několik předpřipravených článků, které se Vám budou publikovat do 6.6., ale na blogování bohužel moc času mít nebudu.  Náš nájemce má v plánu prodat byt a my si narychlo hledáme nové bydlení. Nedá se nic dělat, ale už se moc těším, až Vás přivítám v novém:-)

Od zítra hlásí bouřky, tak si nezapomeňte přibalit do batůžků deštníky,

Vaše máma



zdroj: www.youtube.com

5 komentářů:

  1. Zaslouženě jsem odpočívala, přesně jak píšeš. Pusu od přítele jsem nedostala, celý den strávil na cestách s fotbalem, ale za to jsme oslavili Valentýna, ikdyž mu ani jeden z nás moc neholduje, protože už jsme dopředu věděli, že to o prvního Máje nevyjde. A tu písničku od Supportů zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1.Máj si můžete udělat kdykoliv, hlavně, že se máte rádi:-) my byli na večeři, pusu jsme si dali, ale víc jsme to neprožívali. Je skvělá, viď?:-)

      Vymazat
  2. Princezno také přeji opožděně dodatečně krásný 1. Máj. :) Já sem uvařila oběd přítelovi a užila si ho pak už jen fofr u maturit. :D :) Potřebovala sem se tě na něco zeptat a nemohla sem tě najít na fb tak sem si tě přidala na google + až budeš mít chviličku tak mě když tak prosím skontaktuj na bnb.bui@gmail.com. Nemohla sem na jít na tebe mail. :)*

    OdpovědětVymazat
  3. tak uz neco prece jenom napis,styska se nam...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.:)

Šíření veškerého obsahu bez souhlasu autorky je přísně zakázáno. Kdo se proviní, bude odsouzen k věčným útrapám v ohni pekelném!