středa 8. května 2013

Nenechává mě chladnou

Dobrý večer,

Původně jsem dnes chtěla psát článek do "gastro sekce", ale zahlédla jsem něco, co mě klidnou nenechalo a přišlo i záhodno nemlčet a nenechat si to jen pro sebe. 


zdroj: youtube.com
 
Nejdřív mě video pobavilo, ale teď mě nutí k čím dál většímu přemýšlení (které občas bolí, co si budeme povídat, žejo!:)). Přijmout fakt, že vztah mezi mužem a ženou je v některým případem spíše obchodem "Budeš mě reprezentovat, koupím ti..", se mi příčí. Ne, nezávidím jim, jak si někteří mohou myslet. Jen je mi smutno ze vztahů, okolo sebe.

Kam se vytrácí láska k protějšku a opravdu je láska k hmotným statkům silnější?

A jak se (ne)líbí videoklip Vám?

9 komentářů:

  1. Máš pravdu. Tento klip jsem před časem viděla a je mi také z toho smutno :( Ale nenaděláš nic a člověk by si měl vážit toho, co má :) A hýčkat si to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo to video znám.. A bohužel je to poslední dobou prostě pravda. Hlavně, co vídám kolem sebe čím dál tím mladší, čím dál tím náročnější... Je to hrozný... Mě z toho není tak smutno jako zle... Lidi dávají přednost penězům a statkům... City jsou ta tam... Nezaobírej se tím lidi jsou svéprávní a racionálně si vybírají cestu... :) Ty sis vybrala tou svou dle mého je to to nejlepší cos udělala. :) Já si jak svých přátel tak rodiny a přítele vážím, protože já sem si musela tyto vztahy vybojovat. :) A né zaplatit..

    OdpovědětVymazat
  3. Ne každá žena taková je... a i když to tak občas vypadá, do hlavy jim nevidíme...(př. Michaela Maláčová... ). Nedokázala bych spát s chlapem, se kterým jsem jen kvůli penězům...jednak mi to přijde odporné a taky, když mě nepřitahuje, tak peníze opravdu nepomůžou... nemám doma milionáře, ale chlapa, kterého miluju jaký je, jsem s ním maximálně šťastná, protože on je jediný, kdo stojí při mně, postará se o mně a hlavně vím, že mě má rád takovou, jaká jsem.... ani nejbližší přítel není vždy nablízku, byť jich moc nemám... ale on tu je pro mě vždycky. Mám okolo sebe jen dva lidi, pro které bych strčila ruku do ohně (mimo rodiny) a on je jedním z nich...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to nepaušalizovala na všechny:-)....máš pravdu, taky bych něco takovýho nedokázala, ale každýmu jak vyhovuje:)

      Vymazat
    2. Jj, spíš to byla reakce na ostatní příspěvky... řekla bych, že takové ženy byly i dřív, stejně jako vraždy, krádeže atd atd atd ale tolik se o tom nemluvilo, nebylo asi tolik závistivců... ale přesně, každému jak vyhovuje.. jen potvorám všecko prochází, byť už jsem to teda párkrát slyšela i o sobě, takový pocit nemám:D

      Vymazat
  4. Bohužel prachy jsou prachy.... Přesně jako jsi řekla, poprvé jsem se videu zasmála, ale čím více o něm přemýšlím, tím více mě to děsí a pořád mi to koluje v hlavě. Doba je čím dál horší. Ale nemyslím si (nebo alespoň doufám), že láska úplně vymizela, to ne. Jenom je určitý obraz člověka (upravený, s autem a podobně) přitažlivější a atraktivnější, než jiný obraz.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.:)

Šíření veškerého obsahu bez souhlasu autorky je přísně zakázáno. Kdo se proviní, bude odsouzen k věčným útrapám v ohni pekelném!