Domácí játrová paštika
- 400g kuřecích jater
- 100ml smetany ke šlehání
- 100ml bílého vína (lze vynechat)
- 110g másla + 50g na polití
- mléko (abychom do ně ponořili játra)
- sůl, pepř a sušená šalvěj
Játra omyjeme, odkrájíme nitky a na 30min. postavíme do mléka a poté zprudka osmažíme. Pak je rozmixujeme se solí, pepřem, smetanou, zbytkem másla a vínem. Nalijeme do nádoby a přelijeme máslem se šalvějí.
dekuji...urcite vyzkousim a pak pisnu,jak chutnala....to chilli con carne jsme si uplne zamilovali :-)
OdpovědětVymazatnení vůbec zač:-) Určitě dej vědět, věřím, že si ji také zamiluješ:-) U nás je rodinným stříbrem:-)
OdpovědětVymazat