sobota 8. září 2012

Domácí játrová paštika

Domácí játrová paštika


  • 400g kuřecích jater
  • 100ml smetany ke šlehání
  • 100ml bílého vína (lze vynechat)
  • 110g másla + 50g na polití
  • mléko (abychom do ně ponořili játra)
  • sůl, pepř a sušená šalvěj
Játra omyjeme, odkrájíme nitky a na 30min. postavíme do mléka a poté zprudka osmažíme. Pak je rozmixujeme se solí, pepřem, smetanou, zbytkem másla a vínem. Nalijeme do nádoby a přelijeme máslem se šalvějí.


2 komentáře:

  1. dekuji...urcite vyzkousim a pak pisnu,jak chutnala....to chilli con carne jsme si uplne zamilovali :-)

    OdpovědětVymazat
  2. není vůbec zač:-) Určitě dej vědět, věřím, že si ji také zamiluješ:-) U nás je rodinným stříbrem:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář.:)

Šíření veškerého obsahu bez souhlasu autorky je přísně zakázáno. Kdo se proviní, bude odsouzen k věčným útrapám v ohni pekelném!